Get Adobe Flash player
 
De lente/zomer kleurcollectie van L’Oréal Professionnel is een ode aan de natuur. De collectie wordt gekenmerkt door de dringende behoefte om te ontsnappen; te vluchten naar een andere realiteit. Naar een droomnatuur die rijker en mooier is dan zelfs de werkelijkheid ons laat zien. Om de fashiontrends die te zien waren op de lente/zomer catwalks in alle modehoofdsteden perfect aan te vullen, hebben designers en kappers van L’Oréal Professionnel voor haar gekozen dat contrasteert; dat verfijnd, rijk en natuurlijk is qua kleur en stijl. Dit seizoen gaan we voor “sun-kissed” ombrés lokken in combinatie met natuurlijke mokka tinten.

Onder leiding van James Pecis en Nathan Walker zijn drie looks ontstaan voor de Ombrés Nature collectie: “Sophisticated”, “Cool” en “Pop” nature. Om de voorjaarslook compleet te maken heeft James Pecis de it-cut van dit moment herzien: de Messy Bob. Deze look is geïnspireerd op de haarstijl van topmodellen als Karlie Kloss, Arizona Muse, Daria Werbowy en Alexa Chung. Om perfecte ombrés highlights te creëren op een rijke Inoa mokka basis, werkte James Pecis en Nathan Walker nauw samen aan een nieuwe, draagbare look. Ombrés Nature is uit deze samenwerking voortgekomen en is dit voorjaar exclusief verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel salon. Uniek is dat de highlights vanaf de midlengten geplaatst zijn op een mokka kleurbasis voor een natuurlijk en verfijnd resultaat wat diepte geeft aan het haar.

 

Sophisticated Nature

De zonnigste bloemen zijn meestal ook de meest verfijnde bloemen in het veld. Fris doch stedelijk; het zijn de overdadige blauwe bloemen van Dior, Erdem en Cacharel waar ze haar zomerse inspiratie uit haalt. Ondanks de verfijning die haar mokka blonde ombrés suggereert, is dit een zelfverzekerde vrouw. Het bewijs? Haar no-nonsense pony natuurlijk!

 

 

Cool Nature

Romantisch maar nauwelijks gevoelig, beschikt deze trendjager over een rock-n-roll twist. Dit seizoen speelt ze de bloemenkaart, maar wel op een hele contrasterende manier met stoere details en grafische prints, zoals gezien bij Anne-Valerie Hash, Antonio Marras en Dries van Noten. Ze draagt haar haren volgens dé trend van dit seizoen: een mokka ombré bob, die haar een eigen duivelse twist geeft.

 

 

Pop Nature

Onze derde prachtige “bloem” is een typisch zomerse schoonheid. Evenals de designers die haar inspireerden verlangt ze ernaar te ontsnappen. Zowel Proenza Schouler, Gucci en Mary Katrantzou ontwierpen exotische print jurken die je leest als een ansichtkaart uit een tropische bestemming. Haar rijke, door-de-windverwarde lokken, nemen haar letterlijk mee.

 

Openingstijden

 

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woendag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00